جستجو

شرکت حمل و نقل بین المللی خادم لجستیک

مغولستان، چین

چین و کشورهای هم مرز آن:  کشور چین بعد از سرزمین روسیه دومین کشور پهناور جهان میباشد که با 14 کشور دارای مرز زمینی است کشورهای هم مرز آن کره شمالی، روسیه، مغولستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، افغانستان، پاکستان، هند، نپال، بوتان، میانمار، لائوس و ویتنام میباشد.

شرکت حمل و نقل بین المللی ریلی خادم لجستیک (علینژاد +9143339197 )

خدمات خمل ریلی و چگونگی حمل بار به مغولستان و چین 

ارسال ریلی بار به چین

چین و کشورهای هم مرز آن:  کشور چین بعد از سرزمین روسیه دومین کشور پهناور جهان میباشد که با 14 کشور دارای مرز زمینی است کشورهای هم مرز آن کره شمالی، روسیه، مغولستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، افغانستان، پاکستان، هند، نپال، بوتان، میانمار، لائوس و ویتنام میباشد.

شهرهای مهم کشور چین : در شرق چین پایتخت آن شهر پکن با نام انگلیسی Beijing قراردارد و شهرهای مهم شانگهای Shanghai، گوانجو Guangzhou، تیانجین Tianjin، شنزن Shenzhen، ووهان Wuhan،  شیان Xian، هانگجو Hangzhou، چونگ کینگ  Chongqing و … میباشد.

واردات و صادرات کشور چین  :  

 چین دومین اقتصاد بزرگ جهان از نظر اسمی و بزرگترین اقتصاد جهان از نظر برابری قدرت خرید را داراست. بیشترین کالاهای صادراتی آن شامل تجهیزات الکترونیکی، تجهیزات ساختمانی، تلفن همراه و لوازم جانبی آن، کامپیوتر و لوازم و تجهیزات مرتبط ، ماشین آلات صنعتی، ماشین آلات اداری، وسایل نقلیه و قطعات خودرو، لوازم خانگی و مبلمان، تجهیزات ورزشی، باتری ، آهن و فولاد، پوشاک و منسوجات، محصولات کشاورزی، محصولات پلاستیکی، اسباب بازی، لوازم روشنایی، تجهیزات پزشکی میباشد.و بیشترین کالاهای وارداتی آن علاوه بر نفت و گاز، طلا، مواد پتروشیمی، سوخت های معدنی، سنگ معدن و کنستانتره فلزات، سنگ مرمر و تراورتن، سنگ آهن، دانه های روغنی، مواد شیمیایی عالی، روغن ها و واردکننده ها، ماشین آلات و لوازم مکانیکی، ماشین آلات، راکتورهای هسته ای، بویلرها ، تجهیزات نوری، فنی، پزشکی، خشکبار و آجیل و … است.

مناطق آزاد تجاری کشور چین  (FDI CHINA) :  

مناطقه آزاد تجاری شانگهای Shanghai : منطقه تجاری شانگهای SFTZ جهت ترویج سرمایه گذاری خارجی و ساده کردن رویه های تجاری و تجارت بین المللی راه انداری شد که به 3 منطقه محوطه گمرکی Waigaoqiao، منطقه بندر یانگشان، و منطقه آزاد تجاری فرودگاه پودونگ شانگهای تقسیم میشود.

منطقه آزاد تجاری گوآنگجو Guangdong :  منطقه آزاد تجاری گوانگدونگ (GFTZ) یک منطقه ویژه اقتصادی است که در استان جنوبی گوانگدونگ چین واقع شده است  شامل سه منطقه جداگانه است نانشا در گوانگژو، کیانهای و شکو در شنژن میباشد. هدف GFTZ ترویج تجارت، سرمایه گذاری و همکاری مالی بین چین و سایر نقاط جهان است.

 

منطقه آزاد تجاری تیانجین Tianjin : منطقه آزاد تجاری تیانجین (TJFTZ) یک منطقه ویژه اقتصادی است که در سال 2015 در چین ایجاد شد و مساحت آن 119.9 کیلومتر مربع است. TJFTZ که در منطقه جدید بینهای BINHAI تیانجین واقع شده است.

منطقه آزاد تجاری چونگ کینگ Chongqing : منطقه ویژه اقتصادی چونگ کینگ (CSEZ) یک منطقه ویژه اقتصادی است که در جنوب غربی چین واقع شده است. CSEZ از چندین ناحیه تشکیل شده است، از جمله منطقه جدید چونگ کینگ لیانگ جیانگ، ناحیه چونگ کینگ جیانگجین و ناحیه چونگ کینگ بیشان که به یک مرکز مهم برای تجارت، لجستیک و تولید تبدیل شده است و محل طیف گسترده ای از صنایع از جمله خودروسازی، الکترونیک و مواد شیمیایی میباشد.

 

منطقه آزاد تجاری سیچوان Sichuan : منطقه آزاد تجاری سیچوان (SFTZ) یک منطقه اقتصادی ویژه واقع در جنوب غربی چین است  این منطقه از چندین منطقه از جمله منطقه چنگدو، منطقه سوینینگ و منطقه لوژو تشکیل شده است SFTZ از نظر استراتژیک در امتداد طرح «کمربندی و جاده» قرار دارد و محل طیف متنوعی از صنایع از جمله الکترونیک، ماشین‌آلات و فرآوری موادغذایی است.

بنادر تجاری کشور چین

بندر شانگهای  Shanghai:

بندر شانگهای بزرگترین بندر کانتینری چین واقع در مرکز ساحل شرقی چین  محلی که رودخانه یانگ تسه، اغلب به عنوان کانال طلایی و مسیر ترانزیت ساحلی شناخته میشود و از طریق آبراه ها به استان های داخلی متصل می شود. بندر شانگهای به هر دو سواحل جنوبی و شمالی چین و تمامی اقیانوس های جهان، رودخانه یانگ تسه، رودخانه های داخلی استان های جیانگ سو، ژجیانگ و آنهویی و همچنین حوضه دریاچه تایهو دسترسی دارد همچنین بندر شانگهای به شبکه جاده ای و خط ریل متصل میباشد.

بندر نینگبو Ningbo-Zhoushan :

بندر نینگبو ژوشان واقع در استان ژجیانگ با ساحلی به طول 220 کیلومتر، دارای منطقه بندری قابل توجه که علاوه بر داشتن بیش از 200 اسکله بزرگ در آب های عمیق برای کشتی هایی با وزن بیش از 10000 dwt و بیش از 115 اسکله فوق العاده بزرگ در آب های عمیق برای کشتی های بیش از 50000 dwt، دارای 19 منطقه بندری و بیشتر تأسیسات بزرگ و فوق‌العاده آب‌های عمیق در سرزمین اصلی چین متعلق به بندر نینگبو ژوشان است و توسط آن اداره می‌شود. از سال 2005، بندر نینگبو ژوشان افزایش شدیدی را در حجم محموله تجربه کرده است. ظرفیت کانتینری بندر نینگبو ژوشان در سال 2019 بالغ بر 27.535 میلیون TEU بود که آن را در جایگاه سوم جهانی قرار داد. مجموع ظرفیت محموله 1.12 میلیارد تن بود که به مدت 11 سال در رتبه اول جهانی قرار گرفت.

بندر گوآنجو Guangzhou :

بندر گوانجو واقع در استان گوانگدونگ مرکز اقتصادی ، فرهنگی و لجستیکی  جنوب چین و بزرگترین شهر منطقه و نقطه اتصال و ادغام سه رودخانه مهم، دونگ شیانگ، سین کیانگ و پکن میباشد . همچنین این بندر بزرگترین بندر بارگیری و تخلیه زغال سنگ  در جنوب چین میباشد که متصل به سیستم ریلی و خط راه آهن میباشد.

بندر کینگ دائو Qingdao :

بندر کینگ دائو یکی از 10 بندر شلوغ چین در ساحل شرقی خلیج Jiaozhou در شمال ساحل دریای زرد شاندونگ واقع شده است و محمولات حجیم و بزرگی چون  نفت خام و سنگ آهن به این بندر انتقال میابند همچنین دارای ترمینال زغال سنگ و پایانه حمل غلات نیز میباشد. این بندر به 3 ناحیه بندری تقسیم میشود منطقه بندری داگانگ ویژه محموله های فله و کالاهای عمومی و کانتینرهای داخلی، منطقه بندری کیانوان که عمدتاً در حمل و نقل کانتینری بین المللی، همچنین سنگ آهن، زغال سنگ، فله خشک و محموله های عمومی سروکاردارد و منطقه بندر نفتی هوانگدائو جهت محصولات نفتی و مواد شیمیایی مایع میباشد. این بندر محموله های فله و هم کانتینر را با خدمات خطوط مستقیم به بیش از 700 بندر جهانی جابجا می کند.

بندر تیانجین Tianjin :

بندر تیانجین بزرگترین بندر در شمال شرق چین و به عنوان اصلی ترین بندر در نقطه ورودی پکن شناخته میشود. این بندر برای جابجایی محموله های فله مایع و نفت مشهور است علاوه بر این، دارای پایانه های رول-آن و رول آف  (RORO)برای غلات و سایر روغن های خوراکی است.

فرودگاههای کشور چین :

 : Beijing Capital International Airport

بزرگترین فرودگاه چین و یکی از شلوغ ترین فرودگاه های جهان. پروازهای مستقیم به بیش از 120 مقصد بین‌المللی ارائه می‌کند که آن را به انتخابی محبوب برای حمل و نقل هوایی تبدیل می‌کند.

 : Shanghai Pudong International Airport

که سومین فرودگاه شلوغ در سرزمین اصلی چین است، شبکه مسیری گسترده‌ای را فراهم می‌کند که تمام مراکز تجاری بزرگ در سراسر جهان از جمله خدمات مسافری و باربری را به هم متصل می‌کند.

 :Guangzhou Baiyun International Airport

فرودگاه بین المللی گوانگژو بایون – واقع در استان گوانگدونگ چین جنوبی، چندین شرکت هواپیمایی را اداره می کند که پروازهای مستقیم به اروپا، آمریکای شمالی و سایر مناطق را ارائه می دهند.

             :Hangzhou Xiaoshan International Airport

(HGH) خدمات حمل و نقل هوایی را ارائه می‌دهد که صنایع تولیدی استان ژجیانگ را با سایر نقاط جهان از طریق خطوط هوایی متعددی که از این مکان فعالیت می‌کنند، مرتبط می‌کند.

             : Shenzhen Bao’an International Airport

(SZX)  پنجمین فرودگاه شلوغ در سرزمین چین، شبکه مسیرهای گسترده ای را در سراسر مناطق جنوب شرقی آسیا به همراه اتصال مستقیم به اروپا و آمریکای شمالی فراهم می کند.

 : Xi’an Xianyang International Airport 

 XIY) ) واقع در مرکز چین است که هم پروازهای مسافری و هم باربری از جمله مقاصد داخلی متعدد را ارائه می‌کند و آن را انتخابی محبوب در میان تولیدکنندگان و واردکنندگان چینی می‌کند.

صنایع و شهرهای صنعتی چین :

صنعت نساجی و پوشاک ، صنعت کشاورزی، صنعت خودروسازی، صنعت سنگ معدن مس ، صنعت ماشین آلات الکترونیکی و صنعتی و … مهمترین صنایع چین میباشند.

شرکای تجاری چین :

شرکای آزاد تجاری چین کشور آمریکا ، اتحادیه اروپا، هنگ کنگ، کره جنوبی، هند، تایوان، استرالیا ، ویتنام، مالزی، برزیل هستند و با توجه به جایگاه مهم چین در تجارت جهانی، قراردادهای تجارت آزاد (FTA) که با سایر کشورها امضا کرده است نیز نتایج قابل توجهی در تجارت جهانی دارد. از سال 2023، چین با کشورهای استرالیا، کره جنوبی، گرجستان، هنگ کنگ، سوئیس، ایسلند، کامبوج، کاستاریکا، ماکائو، مالدیو، موریس، پاکستان، پرو، سنگاپور، شیلی، نیوزیلند و کشورهای آسه آن، قراردادهای آزاد تجاری (FTA) دارد.

 

حمل و نقل ریلی چین  :

سرویس ریلی چین از طریق مسیر معروف جاده ابریشم که 12000 کیلومتر مسیر را از طریق کریدور و راه آهن ترانس سیبری به هم متصل می کند که اولین مسیر ریلی چین از سمت شمال به روسیه متصل و دومین مسیر از سمت غرب به قزاقستان و سرتاسر ایستگاههای این کشور متصل میشود و بعد از ورود به روسیه و جابه جایی در ایستگاه یکاترینبورگ به مسیر ریلی اروپا متصل میشود حمل و نقل ریلی بار از چین به اروپا به جز بریتانیا (لندن) به ورشو لهستان، هامبورگ (آلمان) و روسیه مسکو امکان پذیر است. از طریق اتصال خط ریل روسیه و آذرباییجان به ایران امکان ارسال بار به صورت ریلی به کشور چین امکان پذیر است.

مهمترین ایستگاههای ریلی کشور چین :

ایستگاه راه‌آهن ژنگ ژو  Zhengzhou Railway Station :

حدود 1000 قطار کانتینری در ماه راه‌اندازی می‌کند که بیش از 50 شهر را در سراسر قاره‌ پوشش می‌دهد و یک راه‌حل کارآمد برای اتصال پلی بین آسیا و اروپا ارائه می‌کند.

ایستگاه راه‌آهن چنگدو Chengdu Railway Station :

به عنوان مرکز لجستیکی عمل می‌کند که جنوب غربی چین را با کشورهای آسیای مرکزی از طریق زیرساخت‌های شبکه ریلی موجود متصل می‌کند.

ایستگاه راه‌آهن ووهان Wuhan Railway Station :

به‌عنوان «گذرگاه چین» شناخته می‌شود، بخش مرکزی کشور را به سایر نقاط چین متصل می‌کند و مبادلات تجاری را از طریق چندین حالت مانند جاده، راه‌آهن راه‌آهن و غیره تسهیل می‌کند.

ایستگاه راه‌آهن ایوو Yiwu Railway Station :

با راه‌اندازی قطارهای منظم حامل کالا از طریق کریدور سین کیانگ که شهرهای غربی چین مانند چونگ کینگ یا چنگدو را مستقیماً به کشورهای آسیای مرکزی مانند قزاقستان، ازبکستان و غیره متصل می‌کند، نقش مهمی در تسهیل حمل‌ونقل بین چین و اروپا دارد.

ایستگاه راه‌آهن لانژو Lanzhou Railway Station :

واقع در استان گانسو، به‌عنوان مرکز اصلی طرح کمربند و جاده چین (BRI) عمل می‌کند که اتصال بی‌وقفه به آسیای مرکزی، اروپا و فراتر از آن را ارائه می‌کند.

ایستگاه راه‌آهن چونگ کینگ Chongqing Railway Station :

یکی از شلوغ‌ترین قطب‌های راه‌آهن در امتداد کمربند اقتصادی رودخانه یانگ تسه که جنوب غربی چین را به سایر نقاط کشور متصل می‌کند و راه‌حل‌های حمل‌ونقل کارآمدی را برای صنایعی مانند خودروسازی یا تولید الکترونیک با فناوری پیشرفته ارائه می‌کند

ایستگاه راه‌آهن شیان Xi’an railway station :

یک مرکز جدید بین‌وجهی خدمات قطار مستقیمی را ارائه می‌کند که شهر شیان را با مقاصد اروپایی مرتبط می‌کند.

مزایای حمل و ارسال ریلی بار به چین

حمل و نقل ریلی از چین به اروپا راهی بسیار کارآمد و مقرون به صرفه برای حمل بار است. ارزان‌تر از حمل و نقل هوایی است و برای رسیدن از چین به اروپا زمان بسیار کمتری نسبت به دریا طول می‌کشد. قطار باری چینی در سال های اخیر به دلیل قابلیت اطمینان و مقرون به صرفه بودن، محبوبیت فزاینده ای پیدا کرده است. حمل و نقل ریلی نیز روشی سازگار با محیط زیست برای حمل کالا است. علاوه بر این، حمل و نقل ریلی برای مقاصدی که ممکن است به راحتی توسط بنادر دریایی قابل دسترسی نباشد، بسیار راحت تر است.

قطارهای باری ظرفیت بارگیری بالاتری نسبت به کامیون ها دارند که به آنها امکان می دهد بارهای سنگین تری را با هزینه کمتر به ازای هر تن کیلومتر حمل و نقل حمل کنند اگر به دنبال راهی مطمئن و مقرون به صرفه برای حمل بار از چین به اروپا هستید، حمل و نقل ریلی بهترین گزینه شماست

مسیرهای ریلی کشور چین

کشور چین با کشورهای هم مرز خود دارای خط مستقیم ریلی میباشد که در زیر به آن اشاره خواهیم کرد

از قزاقستان گذرگاه و مسیر ریلی به چین (فعال)

از روسیه گذرگاه و مسیر ریلی به چین (فعال)

از مغولستان گذرگاه و مسیر ریلی به روسیه (فعال)

انواع واگن ، ابعاد و حداکثر وزن قابل حمل در مسیر چین

یکی از واگن های پر تردد در مسیر ایران _روسیه_ چین واگن های مسقف شماره ۲۹ و ۲۸ هستند با طول ۱۷.۵۰ عرض ۲.۷۰ و ارتفاع ۳.۲۰ با حجم داخلی ۱۵۷ متر مکعب و یا طول ۱۵.۷۰ ، عرض ۲.۷۰، ارتفاع ۳.۲۵ و با حج داخلی ۱۳۸ متر مکعب میباشد و اغلب جهت بارگیری مواد شوینده، کاشی و سرامیک، مواد پتروشیمی، کودها و بارهای فله ای مثل شکر، آرد، غلات و …  مورد استفاده قرار میگیرند. ظرفیت بارگیری در واگن های مسقف روسی تا ۶۷ تن میباشد.

واگن لبه بلند روسی با طول ۱۲.۶۰ عرض ۲.۸۵ و ارتفاع ۲.۸۵ میباشد اغلب جهت بارگیری آهن آلات، ماشین آلات و تجهیزات ، کلاف و انواع مواد معدنی مثل زغال سنگ ، خاک و … مورد استفاده قرارمیگیرد و ظرفیت بارگیری آن تا ۶۷ تن میباشد.

برای دریافت قیمت حمل و نقل بر روی این دکمه کلیک کنید و فرم مربوطه را تکمیل نمایید