ترانزیت کالا | 09120290677
ارسال بار، باربری، حمل و نقل بین المللی و ترانزیت داخلی و خارجی
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09120290677 (آقای طالب) تماس حاصل فرمائید.
ترانزیت یکی از مفاهیم کلیدی در حمل و نقل بین المللی است که به معنای عبور کالاها یا مسافران از یک کشور یا منطقه به کشور یا منطقهای دیگر از طریق کشور ثالث است. در واقع، کالاها از یک گمرک در یک کشور وارد و از گمرک دیگر همان کشور خارج میشود.
ترانزیت کالا دارای اهمیت زیادی برای تجارت جهانی و حمل و نقل بینالمللی است زیرا میتواند به صورت چشمگیری هزینهها را کاهش دهد و زمانبندی حمل و نقل و باربری را بهبود بخشد. برخی از مزایای ترانزیت و باربری کالا عبارتند از:
۱. کاهش هزینهها: استفاده از ترانزیت به جای مسیرهای مستقیم میتواند هزینههای حمل و نقل و باربری کالا را کاهش دهد، زیرا ممکن است هزینههای گمرکی، مالیاتی و امور مرتبط با حملونقل در کشور ترانزیت کننده کمتر باشد.
۲. زمانبندی بهتر: ترانزیت میتواند زمان حمل و نقل را بهبود بخشد و زمانی که برای رسیدن بار به مقصد نیاز است را کاهش دهد. این موضوع به ویژه در حمل و نقل بار هوایی و باربری هوایی مورد توجه قرار میگیرد.
۳. افزایش محدوده: استفاده از ترانزیت میتواند به کسب و کارها و کشورها کمک کند تا به بازارهای جدید دسترسی پیدا کنند و محدوده فعالیتهای تجاری خود را افزایش دهند.
۴. راههای ارتباطی بهتر: با توجه به عبور کالاها و مسافران از کشورها، ایجاد راههای ارتباطی بین کشورها تقویت میشود که این موضوع باعث رشد همکاریهای بینالمللی در زمینه تجارت و حمل بار میشود.
به همین دلیل است که بسیاری از شرکتها و حملو نقلکنندگان از ترانزیت به عنوان روشی اقتصادی و کارآمد در حمل و نقل بینالمللی استفاده میکنند. در نهایت، انتخاب روش حملونقل مناسب بر اساس نیازها و مشخصات کالاها، هزینهها و زمانبندی مورد نظر، امری بسیار حیاتی تا حملونقل با موفقیت انجام شود. ترانزیت میان کشورها گاهی اوقات صرفا از طریق جاده و یا ترکیبی از کلیه روشهای حمل مانند جاده-ریل- دریا استفاده میشود.
عموما کالاهای وارده به ایران به منظورهای مختلفی به گمرک اظهار میشوند. واردات قطعی، واردات موقت، ورود موقت برای پردازش، مرجوعی، ترانزیت داخلی و ترانزیت خارجی از انواع آن هستند. در ترانزیت خارجی کالا در گمرک ورودی به گمرک اظهار شده و در گمرک مقصد اعلام وصول گردیده و از کشور خارج میگردد. توضیحات بیشتر مربوط به این رویه در کتاب قانون امور گمرکی جمهوری اسلامی ایران بیان شده است. موقعیت استراتژیک ایران در حمل بار به کشورهای منطقه بسیار مورد اهمیت قرار گرفته است. حمل بار و باربری به واسطه دو دریای جنوب و شمال و همچنین گذر کریدورهای بین المللی مثل کریدور شمال-جنوب بر اهمیت آن افزدوه است. ترانزیت و باربری بار های جاده ای، ریلی (واگنی) ، دریایی و هوایی و ترکیبی از آن ها (حمل و نقل چند وجهی) توسط هلدینگ بین المللی خادم لجستیک با بیش از 30 سال تجربه موفق در زمینه حمل و نقل و باربری و خدمات حمل بار ارائه میشود. هلدینگ خادم لجستیک بارهای مختلفی را ترانزیت نموده است. برخی از این تجربه های عملی موفق در بحث ترانزیت بار در ذیل ذکر گردیده است.
- حمل بار کاشی و سرامیک و پتروشیمی به وسیله کانتینرهای بیست فوتی و چهل فوتی از شهر دهلی و یا بنادر هند همانند موندرا، ناواشوا، توتیکورین، کلکته و …. به مسکو یا شهرهای دیگر روسیه از طریق ایران.
- حمل تجهیزات با کانتینرهای اپن تاپ از بنادر هند از طریق ایران به مسکو روسیه
- حمل 50 هزار تن گوگرد از ازبکستان به صورت ریلی و به وسیله واگن لبه بلند به بندر عباس سپس حمل دریایی به بندر کلکته هندوستان.
- حمل 3000 تن بار اوره از ترکمنستان به بندر عباس به صورت ریلی و سپس حمل دریایی به چین با کشتی فله
- حمل تعداد زیادی کامیون تجهیزات نفتی از روسیه از طریق بندر نوروسیسک به بندر مرسین ترکیه سپس حمل بار به صورت دریایی به بندر سودان (باربری فرا منطقهای)
- حمل یک پالت تجهیزات آزمایشگاهی از مسکو روسیه به بندر عباس به صورت جاده ای سپس حمل دریایی به دوبی بندر جبلعلی و سپس حمل دریایی با کانتینر به صورت خرده بار به ملبورن استرالیا
- حمل بار لوازم خانگی از تایلند به بندر عباس سپس حمل جاده ای و ریلی با قطار (واگن) به تاشکند
- حمل بار مواد اولیه از بنادر مالزی به بندر عباس سپس حمل ریلی با قطار به تاشکند ازبکستان
- حمل بار مواد اولیه از هندوستان به بندر عباس سپس حمل ریلی با قطار به آلماتی
- حمل تجهیزات از ایتالیا به بندر مرسین سپس حمل ترانزیتی جاده ای با کامیون به تاشکند از طریق ایران
- حمل بار کود شیمیایی از بندر هلسینکی فنلاند به تهران از طریق بنادر ترکیه
- حمل موز از اکوادور به ترکیه با کانتینر یخچالی سپس حمل به بازرگان به صورت جاده ای (ترخیص شده)
- حمل تجهیزات از بندر شانگهای به تاشکند ازبکستان از طریق ایران با کشتی و قطار
و صدها پروژه موفق دیگر که هلدینگ خادم لجستیک با موفقت آنها را به انجام رسانده است.
در حمل بار ترانزیت تایم نقش پر اهمیتی دارد. بسته به اینکه مبدا بار و مقصد بار در چه کشوری قرار دارد و بسته به اینکه حمل با قطار یا با کامیون یا به صورت دریایی با کانتینر انجام میشود ترانزیت تایم مختلف خواهد بود. به عنوان مثال حمل بار از تهران به ازبکستان شهر تاشکند به وسیله یک کامیون با ظرفیت 24 تن حدودا 8 روز به طول می انجامد. و یا حمل بار از بندر عباس به مسکو روسیه با احتساب مدت زمان ترخیص در بندر عباس 12 روز به طول می انجامد. در باربری دریایی اوضاع کمی متفاوت است. باربری دریایی کالای وارداتی با یک دستگاه کانتینر چهل فوت از بندر موندرا به بندر عباس 4 روز به طول می انجامد حال آنکه باربری و حمل بار دریایی صادراتی به تورنتو کانادا از بندر عباس حدودا 36 روز زمان لازم دارد.
هلدینگ خادم لجستیک با در اختیار داشتن بیش از 3000 کانتینر و 100 دستگاه کامیون ترانزیتی و همچنین 600 واگن و دفاتر رسمی در ترکیه، امارات، بلغارستان، چین، هند، انگلستان، قزاقستان و کانادا و بیش از 55 نماینده رسمی در نقاط داخلی اروپا و همچنین دفاتر رسمی (خدمات حمل و نقل هوایی) در ایران و ترکیه توانسته شبکه لجستیکی و باربری (جاده ای، هوایی، دریایی و ترکیبی) خود را به تمامی کشورهای جهان به صورت منطقه ای و فرامنطقه ای توسعه دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان و یا خدمات حمل و نقل بار با شماره 09120290677 (آقای طالب) تماس حاصل فرمائید. یا به ایمیل به نشانی:
info@khadem-logistics.com /Shipping@khadem-logistics.com پیام ارسال نمائید.